logo

Lær om sikkerhedsstandarder og afprøvningspolitik

Det er Sanexs grundlæggende ansvar at garantere sikkerheden af sine produkter. Det er derfor, vi hele tiden evaluerer de materialer, der anvendes i produktudviklingen, mens vi altid tager hensyn til lovmæssige bestemmelser, videnskabelige fremskridt, forbrugerindsigt og spørgsmål, der stilles af NGO’er.
 
Sanex bad- og deodorantprodukter er godkendt af dermatologer, mens løbende tests sikrer deres fortsatte kvalitet. Testene gennemføres i tæt samarbejde med uafhængige forskningscentre i overensstemmelse med Sanexs filosofi om åbenhed og integritet. Eksterne laboratorier bruges til at sikre imod hudskader. Strenge kvalitetskontrolprøver i forhold til resistens over for temperatur, udholdenhed og stabilitet foretages, før et produkt bliver sat på hylderne.

At hæve sikkerhedsstandarder

Med hensyn til sikkerhed overgår vores interne standarder lovkrav og går langt ud over europæiske sikkerhedsforanstaltninger. Sanexs 'Critical Ingredients Programme' (CIP) [kritisk ingrediensprogram] undersøger løbende formuleringen af Sanex-produkter under forhold, der er strengere og mere krævende end EU-retningslinjerne.
 
Hvad mere er, tilsigter vi ikke blot at deklarere brugen af allergifremkaldende stoffer, som krævet af  EU - vi forsøger aktivt at fjerne dem fra vores produkter. Vores strenge duftpolitik har effektivt minimeret brugen af allergifremkaldende stoffer i alle Sanex deodoranter, shower gels og body lotions til under den fastsatte grænse i EU-retningslinjerne. 

Respekt for livet

Ud over sikkerhedsmæssige interesser stræber Sanex også efter at tage hensyn til miljøet og dyr. Med henblik herpå foretages der absolut ingen dyreforsøg, og vores R & D-afdeling samarbejder med NGO'er for at sikre anvendelsen af ​​ingredienser, som ikke alene respekterer din hud, men også miljøet.

25 års forskning.
 
Ved at bygge på erfaring og viden samlet af Sanex over 25 år, fremmer og støtter Sanex Instituttet forskning i og forståelse af hudens sundhed.