logo

Opdag Sanex-fordelen for din hud

Udforsk vores unikke Dermo Active 3 kompleks, der dækker hudens tre grundlæggende behov for, at den kan forblive sund.

 • Beskyttelse

  Dermo Active 3 arbejder med huden, ikke kun på overfladen. Den leverer vigtige og aktive ingredienser, som nærer din hud, og styrker dermed dens egen beskyttende barriere og gør den mere modstandsdygtigt overfor potentielt skadelige bakterier.

 • pH-balance

  Sanex’s forskning har vist, at pH-niveauet for naturligt sund hud gennemsnitligt er 4,7. Dette er lavere end tidligere antaget. Når du bader med vand fra hanen eller forkerte produkter, stiger din huds pH, hvilket gør skadelige bakterier i stand til at udvikle sig. Det er derfor, alle vores produkter har en lav pH-værdi for at hjælpe til med at bevare din huds naturlige balance.

 • Fugt

  Sanex-produkter er formuleret med en kombination af fugtgivere svarende til dem, din hud naturligt indeholder. Disse har evnen til at holde på hudens naturlige fugt og tiltrække vandmolekyler for at holde din hud glat, blød og fugtet.


 • Sanex-forskellen
  Sanex er fast besluttet på at holde din hud sund. Vores produkter gør mere end blot at få huden til at se sund ud, de går under hudens overflade og arbejder aktivt med hudens naturlige processer for at hjælpe dem til at arbejde på en sund måde.

 • Vi forsker hele tiden i nye formuleringer og introducerer nye produkter, hvori vi reducerer kunstige kemikalier eller erstatter dem med naturlige alternativer. Vi driver en streng duftpolitik for at minimere brugen af allergifremkaldende stoffer.
  Vore deodoranter med Active Bioresponse virker mod de bakterier, der giver dårlig lugt, samtidig med at den respekterer din huds naturlige bakterieflora.
   

 • Sanex samarbejder med andre hudplejeeksperter for at sikre, at den mest avancerede tænkning anvendes til vores produkter. Faktisk er alle vores produkter godkendt af dermatologer.