logo

Oplev Sanex forskning og udvikling

Videnskaben om sund hud

Hos Sanex er vores mission at holde huden sund for alle. Alt, hvad vi producerer, er udviklet til at hjælpe huden til naturligt at fungere på bedste vis. Og alle vores produkter stammer fra hjertet af vores virksomhed.
 
Forskning og udvikling er baseret i Piscataway i USA, hvor Sanex har udført tilbundsgående hudplejeforskning i over 25 år. Sanex Instituttet giver vejledning om udviklingsarbejde og deler sin viden, samt retningslinjer for ansvarlig anvendelse, med Sanexs udviklingsafdeling.

Sanex-laboratoriet

Sanexs udviklingslaboratorium med topmoderne faciliteter, har konstant op til 100 projekter kørende på samme tid, hvoraf alle er beregnet til at hjælpe med at skabe sikre og effektive nye produkter, der bruger de allernyeste ingredienser. Sanex produktudviklingsteams søger de bedste formuleringer for at opfylde særlige behov, og stræber, når det er muligt, efter at minimere antallet af ingredienser, der anvendes i hvert produkt.

Udviklingsmål

I vores forskning og udviklingsarbejde samarbejder vi med tredjeparts-fagfolk. Vi er løbende i kontakt med eksperter fra den akademiske verden, ikke-statslige organisationer og læger for at holde os på forkant med viden og udviklingstendenser og dermed opnå vores udviklingsmål. Det er derfor, alle Sanex shower gels og deodoranter bærer anprisningen "Godkendt af dermatologer".
 
Men hvad der er lige så vigtigt er, at vi er opmærksomme på, hvad vores forbrugere ønsker, hvad de behøver, og hvad de synes om vores produkter. På den måde kan vi sørge for, at de ikke kun er sikre og effektive, men også opfylder forbrugernes behov og ønsker.

Effektive nye produkter

Vores forskning og udviklingsvirksomhed har ført til frembringelsen af ​​produkter så som Sanex Zero% og Naturprotect.
Sanex Zero% -rækken indeholder færre kunstige kemiske stoffer. Den er tildelt det europæiske miljømærke, EU-blomsten, og er testet og påvist til at begrænse virkningerne på vandsystemer, imødekomme retningslinjer for bionedbrydelighed og begrænse emballageaffald.
Ydermere er Zero% Sensitive varianten mærket med det Nordiske miljømærke, Svanen.

25 års forskning.
 
Ved at bygge på erfaring og viden samlet af Sanex over 25 år, fremmer og støtter Sanex Instituttet forskning i og forståelse af hudens sundhed.