logo

Udforsk sund huds funktioner

Sanex-produkter er udviklet til at holde din hud i perfekt stand til at udføre alle sine vigtige funktioner. Læs mere om sund huds funktioner, og hvordan de påvirker dit velbefindende.

 • Beskyttelse

  Sund hud forsyner hele din krop med en to-vejs barriere: den holder forurening ude og holder fugt inde. Det er din første forsvarslinje, som afskærmer dig fra traumer, UV-stråler, forurening, bakterier, vira, svampe og andre skadelige påvirkninger.

 • Varmeregulering

  Sund hud beskytter dig mod varme og kulde. Den holder en jævn kropstemperatur på 37º C, som opretholdes gennem svedmekanismen samt blodkarrenes sammentrækning og udvidelse.

 • Immunitet

  Huden er en vigtig del af dit immunforsvar. Den kan genkende smittestoffer og udløse forsvarsmekanismer.

 • Følefunktion

  Huden er dækket af receptorer, der giver dig mulighed for at føle varme og kulde, smerte og sensorisk nydelse. Den afslører dit humør, når du er vred eller forlegen. Hud er mere end bare overfladisk - den er uløseligt forbundet med dit fysiske og følelsesmæssige velvære.

 • Et fantastisk organ i perfekt balance

  Sund hud fungerer som din krops skjold mod eksterne, potentielt skadelige effekter. Dens elasticitet gør den stødabsorberende. Den indkapsler fugt, absorberer solens stråler, regulerer din temperatur, yder immunitet og giver dig din følesans. Funktioner, der hver og en hjælper med at holde din krop beskyttet, stærk og strålende af sundhed.
  Sanex-produkter er udviklet til at holde din hud i perfekt stand til at udføre alle sine vigtige funktioner. Sanex produkter indeholder det unikke Dermo Active 3 kompleks til nænsomt at beskytte huden og give den fugt og balance. Sanex shower gels indeholder det unikke Dermo Active 3 complex, der beskytter, fugter og balancerer huden. Sanex deodoranter med Active Bioresponse virker også mod de bakterier, der giver dårlig lugt, samtidig med at derespekterer din huds naturlige bakterieflora - for at holde huden beskyttet og sund.

Test

din viden

Hvor meget ved du om huden? Sæt din viden på prøve med denne enkle quiz. Er følgende udsagn rigtige eller forkerte?

 • 1

  At drikke 1,5 liter vand om dagen er nok til at holde din hud godt fugtet.