VORES ENGAGEMENT

Dedikeret til sund hud

Sund hud på enhver måde

Alle Sanex-produkter er udviklet til at rense, deodorisere og fugte samt opretholde hudens naturlige sundhed og balance, dag efter dag.

Vi lytter til dig

Vi lytter til dig

I 1984 reagerede vi på dit behov for virksom og mild hudpleje. Vi revolutionerede det spanske marked for hudpleje som en af de første, der lancerede en flydende bade- og showergel uden sæbe. Blot et par år efter fulgte vi op med en deodorant uden alkohol, som kunne bruges af hele familien hver dag.

Vi flytter os hele tiden

Vi søger aktivt efter nye måder, hvorpå vi kan tilbyde den kvalitet, som du ønsker og fortjener. Vi deler dine bekymringer om bæredygtighed, og vi udvikler os hele tiden for at skabe innovative, miljøvenlige produkter og pakninger.

Vi flytter os hele tiden
Vi flytter os hele tiden

Vi sikrer, at vores produkter har den rette virkning, er sikre og bæredygtige. Det gør vi ved at holde øje med hele forsyningskæden. Vi udvælger omhyggeligt alle de ingredienser, der indgår i vores produkter, undersøger deres oprindelse og sørger for, at de er sikre.

Vi overvåger hele produktionsprocessen, og vi arbejder hårdt på at udvikle og levere hudvenlige formler, som respekterer miljøet.

Engageret i din hud og planeten

Vi ved, hvor vigtig din hud er for dig. Vi reagerer på dit behov for tæthed til andre og for mærker, som du kan stole på. Vi vil gerne have, at du nyder at passe på din hud og kloden. Derfor arbejder vi på at udvikle produkter, som du elsker. Her hos Sanex drives vi af én mission: at kunne tilbyde dig de mest avancerede hudplejeløsninger, så du kan holde din hud så sund som muligt.

DERMATOLOGISK TESTET

DERMATOLOGISK TESTET

Sikkert for huden, samtidig med at den holdes naturligt sund.

FÆRRE ALLERGENE PARFUMESTOFFER

FEWER FRAGRANCE
ALLERGENS

Sammensat til at reducere risikoen for allergiske hudreaktioner.

KUN DET ABSOLUT NØDVENDIGE

KUN DET ABSOLUT NØDVENDIGE

Ingen unødvendige, skrappe eller kontroversielle ingredienser.

Klar, ærlig og ren

Vi deler viden om vores ingredienser og processer med vores kunder og forklarer videnskaben bag. Vi samarbejder med de bedste hudlæger for at sikre, at produkterne opfylder de strengeste sikkerhedskrav samt krav til bæredygtighed.

Alle Sanex-produkter er udviklet, så de fungerer sammen med din hud.

Alle Sanex-produkter er udviklet, så de fungerer sammen med din hud

Vi bruger kun de ingredienser, der er nødvendige, for at din hud kan fungere bedst muligt, og vi undgår konsekvent brugen af allergifremkaldende stoffer. Og så tester vi vores produkter – igen og igen og igen.

De ingredienser, vi bruger, er anbefalet af hudlæger, og vores produkter er klinisk dokumenterede til at understøtte de fordele, som de tilbyder.

Vi følger også opmærksomt de nyeste forskningsresultater om ingredienser og handler omgående, hvis der opstår tvivl om ingrediensers eller processers sundhedsmæssige eller miljømæssige indvirkning.

Alle Sanex-produkter er udviklet, så de fungerer sammen med din hud.
Forstå din hud

Forstå din hud

Vi bruger vores ekspertise til at udvikle de mest plejende formler til showergel, deodoranter og fugtighedscremer.

Alle vores produkter er udviklet med det formål at hjælpe din hud med at genopbygge sin naturlige pH-balance. Vi har udviklet en streng politik for duftstoffer med det formål at reducere risikoen for hudirritation og minimere allergiske reaktioner, samtidig med at vores produktet renser og plejer selv de mest følsomme hudtyper.

 

       

Forstå din hud

Vores kriterier for duftstoffer

Vi fastlægger strenge krav for alle vores produkter for at sikre, at de er milde, sikre og behagelige at bruge. Vores politik for duftstoffer overgår og er mere vidtrækkende end de europæiske lovkrav. Derfor er Sanex-produkter velegnede til alle hudtyper.

Vores kriterier for duftstoffer

Alle de duftstoffer, som Sanex bruger, har et meget lavt indhold af de 26 allergifremkaldende parfumestoffer, som kan forårsage hudallergi i henhold til EU's Videnskabelige Komité for Forbrugersikkerhed og Den Videnskabelige Komité for Kosmetiske Produkter og andre Forbrugsvarer. Men vi går skridtet videre for at sikre, at de også har et lavt indhold af mere end 89 kendte allergifremkaldende stoffer.

Vores kriterier for duftstoffer

Vi garanterer, at alle vores duftstoffer hverken er for svage eller stærke, og at de fungerer i harmoni med huden.

Bæredygtighed er vores ansvar

Vi ved, at handlinger siger mere end ord. Vi har udviklet Sanex Stewardship Program for at sikre, at vi bevarer klodens ressourcer på en forsvarlig og respektfuld måde. Det betyder, at vi gennemfører vigtige aktiviteter, som garanterer ærlighed og gennemsigtighed i alle vores ingredienser, test, pakninger og produktkrav.

Vores prioriteter for kloden

Genbrug, genanvendelse og fornyelse
Genbrug, genanvendelse og fornyelse

Vi prioriterer brugen af fornyelige ressourcer og genanvendte materialer i alle vores produkter og pakninger.

Reducering af plastik i vores pakninger
Reducering af plastik i vores pakninger

Vi udvikler aktivt for at reducere brugen af plastik i vores pakninger. Vi investerer i banebrydende videnskabelig forskning og innovation for at forbedre vores produkter og gøre dem mere bæredygtige. Vi har blandt andet udviklet pakninger uden plastik, vi bruger genbrugsplastik til flasker, låg og pumper og tilbyde genanvendelige og genopfyldelige beholdere.

Minimering af affald
Minimering af affald

Vi reducerer den samlede miljøindvirkning af vores forsyningskæde, ved at have fokus på at intet affald sendes til affaldsdeponeringsanlæg og ved at nedbringe udledning af vand og CO2-emissioner.

Sporbarhed
Sporbarhed

Vi støtter bæredygtige dyrknings- og høstmetoder og køber alle vores ingredienser fra leverandører, som overholder både menneskerettighederne og arbejdstagerrettigheder.

Streng kontrol
Streng kontrol

Vi tilstræber at udvikle formler, der er biologisk nedbrydelige, og vi foretager aldrig dyreforsøg.

Streng produktionskontrol
Streng produktionskontrol

Alle vores produkter fremstilles på fabrikker, som opfylder standarderne for god fremstillingspraksis, og vi sikrer, at medarbejderne er godt uddannede, godt ledede og forsikret.

Vi overholder de strengeste bæredygtighedsstandarder

Vi overholder de strengeste bæredygtighedsstandarder

Alle Sanex' produkter og processer opfylder kravene fra førende tilsynsmyndigheder og andre professionelle organisationer, som vi samarbejder med.