VORES EKSPERTISE

Vi ved, hvad din hud betyder

Hud er fantastisk. Den er kroppens største og mest spektakulære organ. Den beskytter os, afspejler vores velvære og forbinder os til hinanden. Jo mere vi ved om vores hud, desto mere kan vi pleje den.

Her hos Sanex undersøger vi alle aspekter af huden og dens funktioner, og vi presser hele tiden os selv for at være på forkant på området. Vi arbejder tæt sammen med vores hudeksperter – hudlæger, børnelæger, forskere og udviklere – for at udvikle produkter og tjenester baseret på troværdig videnskabelig viden og avanceret teknologi.

VORES EKSPERTISE
Ekspertise lige ved hånden

Ekspertise lige ved hånden

Vores hudplejeeksperter tilbyder rådgivning og kommer med tips om, hvordan du bedst kan pleje din og dine kæres hud. Vi følger førende klinisk forskning og oversætter den til let tilgængelige og vedkommende resultater og relevant rådgivning, som du kan forstå og bruge.

Deling af alt, hvad vi har lært om hudpleje, er en del af vores mission om at hjælpe dig med at gøre det, du er bedst til: passe på dig selv og dem, du elsker.

Hud: et naturligt vidunder

Huden beskytter dig

Huden beskytter dig

Sund hud beskytter hele kroppen ved hjælp af en tovejsbarriere: Den holder forurenende stoffer ude og fugten inde. Den beskytter dig mod UV-stråler, forurening, bakterier, vira og andre skadelige stimuli.

Huden er din isolering

Huden er din isolering

Sund hud har en konstant kropstemperatur på 37 ºC. Denne temperatur opretholdes gennem udvidelse og indsnævring af blodårerne samt transpiration.

Huden gør, at du kan føle

Huden gør, at du kan føle

Hud er dækket af receptorer, som gør, at du kan føle kulde og varme, smerte og sanselig nydelse. Den afslører dit humør og er uløseligt forbundet med dit fysiske og mentale velvære.

Huden er en del af immunforsvaret

Huden er en del af immunforsvaret

Huden kan genkende smitsomme stoffer og udløser forsvarsmekanismer.

Huden fornyer sig selv

Huden fornyer sig selv

Huden eksfolierer hver dag døde hudceller. På den måde dannes der et nyt hudlag hver 28. dag. Selv når du sover, har din hud travlt med at eksfoliere celler og forny sig.

Vigtigheden af sund hud

Vigtigheden af sund hud 

Din hud er et elastisk og komplekst organ, der består af flere vævslag, kollagen og kirtler. Den er levende og vital og afspejler din indre sundhedsmæssige tilstand og dit velvære – og omvendt.

Hjælp din hud med at hjælpe dig

Hjælp din hud med at hjælpe dig

At hjælpe huden med at fungere naturligt og bedst muligt begynder med at vælge de produkter, som du ønsker at bruge hver dag, og som passer til din hudtype. Sund hud tilpasser sig årstidernes og miljøets skiften, regulerer fugt og temperatur og beskytter dig mod udefrakommende påvirkninger.

En daglig hudplejerutine genopbygger hele tiden din naturlige modstandskraft. Ved at arbejde en smule sammen med vores hud hver dag, gør vi den klar til at arbejde for os.