VORES FORMÅL

Sund hud er nøglen til at føle sig godt tilpas.

Huden beskytter hele kroppen og afspejler dit generelle helbred. Vi har fysisk berøring med andre gennem vores hud, og disse berøringer er vigtige for vores velbefindende.

Sund hud er nøglen til at føle sig godt tilpas
Om Sanex

Om Sanex

Her hos Sanex bruger vi al vores erfaring og ekspertise på at udvikle de bedste produkter og tjenester med det formål at hjælpe din hud med at holde sig sund. Det sker ved at understøtte dens naturlige processer, så den kan fungere bedst muligt.

Din hud er lige så unik som dig.

Vi ved, at hudens behov ændrer sig over tid og i forhold til de forskellige årstider, miljøer og helbredsproblemer. Vi forsker og fornyer os konstant i vores bestræbelser på at flytte grænserne inden for hudpleje og i vores stræben efter at udvikle de bedste løsninger til din hud.

Vores produkter

Vores stadigt voksende sortiment af hudplejeprodukter er udviklet med det formål at hjælpe dig med at tage hånd om din og din families hud uanset alder eller livsstadie – døgnet rundt.

HUD ER STÆRK

Hos Sanex forstår vi hudens styrke. Ikke nok med at den beskytter os, den er også grundlaget for den mest kraftfulde form for menneskelig kontakt. Vores hud vil altid være bedre end en skærm, når det kommer til at føle os godt tilpas – en ægte forbindelse på tværs af grænser og generationer.

Hud er stærk
Hud lærer os det grundlæggende

Hud lærer os det grundlæggende

Det er vores første sprog. Vi oplever verden gennem vores hud, før vi kan tale eller lytte. Hud spiller en afgørende rolle i udviklingen af det limbiske system, den del af hjernen, som står for følelsesmæssig læring og hukommelse. Så når en mor holder sit nyfødte barn i sine arme for første gang, lærer hendes hud følelsen af kærlighed, medmenneskelighed, taknemmelighed og glæde. Fra det øjeblik og resten af vores liv bruger vi hudens styrke til at vise følelser over for dem, der er tættest på os.

Hud lærer os det grundlæggende

Hud er stærkere, end du tror

Et varmt kram, en beroligende hånd på din skulder, tryghedsfornemmelsen ved at holde i hånd.

Et kys, et taknemmeligt håndtryk, en triumferende highfive … Vores mors beskyttende hånd på maven, før vi bliver født, en lille hånd svøbt om vores ”kæmpe” finger …

De fordele, som vores hud giver os, bliver dybt forankret og forbedrer faktisk vores helbred. En daglig berøring fremmer immunforsvaret, reducerer betændelse og smerte og gør, at du hurtigere bliver rask efter sygdom. Det er videnskabeligt bevist, at berøring forlænger levealderen.

Hud kan mindske stress

Når du krammer en anden person i 20 sekunder hver dag – kortere tid, end det tager at sende en e-mail eller tjekke de sociale medier – falder hjerterytmen og blodtrykket med det samme og får dig til at slappe af.

Vores hud spiller en vigtig rolle, når det handler om at leve sundere, lykkeligere og længere. Pleje af huden er at beskytte og nære det, som er vigtigt for os.

Hud kan mindske stress

I over 30 år har Sanex givet dig og din familie de bedste løsninger til at holde huden sund. Huden stopper aldrig med at udvikle og forandre sig. Det gør vi heller ikke. I dag er vi mere end nogensinde før forpligtet til at videregive vores mangeårige ekspertise og avancerede innovative løsninger inden for personlig pleje.

Sanex i en nøddeskal

Vores stadigt voksende sortiment af hudplejeprodukter er vores hyldest til det unikke menneske og de mangfoldige hudtyper og hudlidelser.