HUDTYPE

Normal hud

Normal hud er sund hud, som kan varetage de væsentligste funktioner. Normal hud indeholder masser af fugt, er i balance, fri for læsioner og uden tegn på overfølsomhed. Glat, stram og fleksibel. Den føles blød og smidig, og porerne er næsten usynlige.

For at holde normal hud i topform skal du vælge produkter, der tager hensyn til og genopretter hudens naturlige barriere, også kaldet dit mikrobiom. Bevar din huds barriere ved regelmæssigt at tilføre fugt og bruge SPF-holdige cremer, der beskytter mod UV-stråler.

Fakta om normal hud

FAKTA 1

Selvom normal hud normalt ikke skaber problemer, oplever nogle alligevel en form for ubalance eller problemer med huden på et tidspunkt i løbet af året. Huden er en levende organisme, der påvirkes af udefra- og indefrakommende faktorer, ændringer er helt normalt, og hudproblemer kan variere.

FAKTA 2

Personer med normal hud har en afbalanceret hud, men kan opleve, at huden er fedtet i T-zonen.

FAKTA 3

Regelmæssige hudplejerutiner hjælper huden med at opretholde en normal balance.

FAKTA 4

Ændringer i vejret påvirker huden. Det er derfor vigtigt at tilpasse din rutine efter årstiden.

Din rutine

Første trin

Brug blide produkter, der renser effektivt uden at fjerne hudens beskyttende barriere, for eksempel mikrobiom-venlige sæber og gel, der holder på den naturlige fugt og samtidig booster det naturlige forsvar.

Andet trin

Uanset hudtype er det ekstremt vigtigt at bruge produkter, der beskytter mod UV-stråler, så du kan holde huden sund. Brug altid solcreme, når du skal opholde dig i solen, og husk at tilføre huden fugt regelmæssigt med en blød vandbaseret fugtighedscreme.

Tredje trin

Den bedste og mest enkle måde at opretholde en strålende glød er ved at drikke masser af vand. Det hjælper med at udskille affaldsstoffer, forebygge tidlig aldring, opretholde en naturlig pH-værdi, fremme hurtigere heling og udglatte huden på en naturlig måde.