DINE RESULTATER

Hey Du har sandsynligvis normal hud

Normal hud er sund hud, som kan varetage de væsentligste funktioner. Normal hud indeholder masser af fugt, er i balance, fri for læsioner og uden tegn på overfølsomhed. Glat, stram og fleksibel. Den føles blød og smidig, og porerne er næsten usynlige.

For at holde normal hud i topform skal du vælge produkter, der tager hensyn til og genopretter hudens naturlige barriere, også kaldet mikrobiom. Bevar din huds barriere ved regelmæssigt at tilføre fugt og bruge SPF-holdige cremer, der beskytter mod UV-stråler.

Jeg bor i byen

Normal hud kan reagere på dårlig luftkvalitet, UV-stråler og påvirkninger fra livet i byen. Boost din huds naturlige barriere ved at rense og fugte den grundigt. Husk også at bruge solcreme hver dag.

Jeg opholder mig ofte i rum med centralvarme eller aircondition

Centralvarme kan udtørre de dybere og yderste lag af huden. Når du giver huden fugt i dybden, er det med til holde din hud i topform og reducerer skællende og kløende hud.

Jeg ryger jævnligt

Regelmæssig rygning fjerner ilt fra huden og fører til tør hud, tidlig ældning samt store og små rynker og forstærker ardannelse og pigmentering. Det nedbryder hudens indhold af kollagen og øger følsomheden over for UV-stråler.

Jeg drikker mindre end otte glas vand om dagen

Det er afgørende for din generelle sundhed og især for hydrering af huden at drikke vand. Vi anbefaler at drikke tilstrækkeligt med vand hver dag for at holde din hud sund indefra.

Jeg har makeup på hver dag

Sørg for at fjerne al makeup hver dag, rens huden grundigt, og tilfør tilstrækkeligt med fugt. Undgå skrappe produkter, der kan forstyrre hudens naturlige balance og barriere eller forårsage irritation.

Fakta om normal hud

FAKTA 1

Selvom normal hud normalt ikke skaber problemer, oplever nogle alligevel en form for ubalance eller problemer med huden på et tidspunkt i løbet af året. Huden er en levende organisme, der påvirkes af udefra- og indefrakommende faktorer, ændringer er helt normalt, og hudproblemer kan variere.

FAKTA 2

Personer med normal hud har en afbalanceret hud, men kan opleve, at huden er fedtet i T-zonen.

FAKTA 3

Regelmæssige hudplejerutiner hjælper huden med at opretholde en normal balance.

FAKTA 4

Ændringer i vejret påvirker huden. Det er derfor vigtigt at tilpasse din rutine efter årstiden.

Din rutine

Første trin

Brug blide produkter, der renser effektivt uden at fjerne hudens beskyttende barriere, for eksempel mikrobiom-venlige sæber og gel, der holder på den naturlige fugt og samtidig booster det naturlige forsvar.

Andet trin

Uanset hudtype er det ekstremt vigtigt at bruge produkter, der beskytter mod UV-stråler, så du kan holde huden sund. Brug altid solcreme, når du skal opholde dig i solen, og husk at tilføre huden fugt regelmæssigt med en blød vandbaseret fugtighedscreme.

Tredje trin

Den bedste og mest enkle måde at opretholde en strålende glød er ved at drikke masser af vand. Det hjælper med at udskille affaldsstoffer, forebygge tidlig aldring, opretholde en naturlig pH-værdi, fremme hurtigere heling og udglatte huden på en naturlig måde.